Weespermoppen

Weespermoppen

Het bekendste koekje van Weesp

Onze Weespermoppen worden gemaakt van huisgemaakt amandelspijs. Dit amandelspijs maken wij van een selectie van Italiaanse en Spaanse amandelen. Deze amandelen hebben de juiste verhouding vetten en bittere smaaktonen. 

De Weespermop past qua smaak zeer goed bij een kopje koffie, thee of een slokje amaretto likeur. 

Als relatiegeschenk of aandenken aan Weesp is het blikje met pentekening van Weesp gemaakt door Jakop Slegt een mooi geschenk.

Bestellen

U kunt Weespermoppen bestellen op basis van aantallen, gewicht of per verpakking.

Wij verwijzen u naar onze prijslijst voor actuele prijzen.

Wilt u grote aantallen bestellen of speciaal verpakte Weespermoppen afnemen? Neem dan contact op en wij zorgen dat het wordt geleverd.

Weespermoppen kunnen ook zakelijk worden afgenomen per kilogram.

Vier Ingrediënten

De Amandelspijs maken wij specifiek voor onze Weespermoppen. De combinatie van Italiaanse en Spaanse Amandelen zorgen voor de juiste smaak en textuur. 

Suiker is een van de basisingrediënten van de Weespermop. Het is onderdeel van de amandelspijs en de Weespermop wordt, voordat deze gesneden wordt, door de suiker gerold. Dit geeft de krokante buitenkant een zoete smaak.

De amandelspijs wordt gekneed met eigeel (of eidooier), dit is van zichzelf romig en zacht en maakt dat de Weespermop kan bakken tot een luchtig koekje.

De amandelspijs wordt niet alleen gekneed met eigeel (of eidooier), maar ook met een beetje citroenrasp. Dit geeft een frisse tint aan de Weespermop.

Scroll to Top