Zakelijk

Horeca & Wederverkoop

Je wil jouw aanbod aanvullen met koek, gebak, cake of taart en bent opzoek naar een bakkerij die dit kan leveren. Wij helpen je graag door deze zorg uit handen te nemen en dagelijks verse producten te leveren

Wij werken graag samen met ondernemers om voor iedere klant een eigen gezicht aan de producten te geven. Dit kan zowel in de ingredienten als in het uiterlijk.

Wij stellen ons flexibel op en gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en kosten. 

Hieronder enkele voorbeelden van wat wij voor je kunnen betekenen, vul ons formulier (2 min) en vertel ons waar wij je mee kunnen helpen. 

 

Voorbeelden

Bakkerij winkels

Ons complete assortiment is beschikbaar voor wederverkoop in bakkerij winkels. Het meest populaire product hiervoor zijn onze Weespermoppen. 

Horeca

Koek en/of gebak bij de koffie, hartige snacks of taarten voor speciale gelegenheden. Wij leveren bijvoorbeeld appeltaarten aan horeca met grote terrassen en kleine dessert gebakjes aan restaurants. 

Catering

Wij leveren alles wat gewenst is voor bruiloften, partijen en (bedrijfs)feesten. Trifles, hartige snacks, taarten en (klein) gebak. 

Bedrijven

Wat eet het personeel als er een succes is behaald en wat krijgen (potentiële) klanten bij de koffie? Wij leveren een goede indruk achter te laten. 

Of bel ons op 0294 – 4123 54 en vraag naar Jacob.

Scroll to Top